Vi vinner når du får det til

Din suksess er vår største seier – la oss hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål

«Fikk fantastisk god hjelp av Eiendomsfinans  til å skaffe boliglån til vår første bolig. Tett oppfølgning og gode råd hele veien. Satte veldig pris på dette.»

Ingvil Kolsvik Eide

Hvorfor bruke en lånerådgiver?

Få tilbud om lån på anbud fra flere banker.
Når man skal sammenlikne lån selv kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi gjør resten av jobben med å innhente tilbud.

Lånerådgiver, finansmegler eller lånemegler er begrep som går om hverandre, vi jobber kun med lån og vil ikke forsøke å få deg til å kjøpe aksjer eller andre former for investeringsprodukter.

Hvordan er prosessen?

1. Kontakt og konsultasjon:
Først tar du kontakt med oss enten via telefon, e-post eller personlig møte. Du vil få en fast rådgiver, som kommer til å drøfte dine lånebehov, hvor mye du ønsker å låne, formålet med lånet og hvor lang tilbakebetalingstid du foretrekker.

2. Innhenting av informasjon og dokumentasjon:
Din rådgiver vil be om relevant informasjon og dokumentasjon som viser din økonomiske situasjon, inkludert inntekt, gjeld, utgifter og kredittvurdering. Dette hjelper oss med å forstå din nåværende økonomiske posisjon og hvilke lånealternativer som passer best for deg.

3. Lånealternativer:
Basert på informasjonen du har gitt, vil rådgiveren komme med en løsning som er skreddersydd etter dine behov.

4. Presentasjon av løsning:
Rådgiveren vil presentere løsningen for deg, inkludert renter, gebyrer, tilbakebetalingstid og andre relevante vilkår. Rådgiveren vil hjelpe deg med å forstå fordelene og ulempene ved å gå for løsningen.

5. Forhandlinger:
I enkelte saker kan din rådgiver forhandle med långiveren på dine vegne for å sikre de beste vilkårene for lånet, for eksempel lavere rente eller reduserte gebyrer.

6. Godkjenning og utbetaling:
Når lånesøknaden din blir godkjent, vil rådgiveren din hjelpe deg med å sikre at du mottar lånebeløpet på en smidig måte.

7. Oppfølging:
Din faste rådgiver vil også kunne gi råd om håndtering av lånet ditt, betaling av avdrag og eventuelle spørsmål som kan oppstå i løpet av låneperioden.

Finansformidling

Vårt team

Simen Johnsen

Rådgiver

+47 413 85 989
sj@eiendomsfinans.no

Finn Badou Jor

Rådgiver

+47 930 53 490
finn@eiendomsfinans.no

Aleksander Maier

Rådgiver

+47 991 55 151
aleksander@eiendomsfinans.no

Informasjon

Viktig punkter

Gratis tjeneste

Våre tjenester er gratis for deg som kunde, da vi blir kompensert av bankene vi samarbeider med, uten skjulte kostnader eller påslag. Med dedikerte bankteam, får du raskere svar på søknaden din, ofte innen 24-48 timer, og vi prioriterer hastetilfeller i budrunder for raskere løsninger.

Personlig oppfølging

Spar tid og energi med en dedikert finansrådgiver fra oss, som forstår din økonomiske situasjon og gir råd for lavest mulig låne- og forsikringskostnader. Du deler historien din kun en gang, mens vi optimaliserer og sender søknaden din til flere banker for å finne det mest tilpassede tilbudet.

Stort nettverk av banker

Vårt mål er å identifisere det perfekte lånet for deg, støttet av vårt unike utvalg av finansieringspartnere, det mest omfattende i Norge. Vi samarbeider med et mangfoldig utvalg av kvalitetsbanker som dekker de fleste økonomiske behov, og kan tilby en rekke løsninger, inkludert produkter du kanskje ikke visste fantes.

Transparent

Transparent service: Hos oss er du mer enn bare et nummer. Vi setter tid av til å forstå dine individuelle behov og finansmål, og vi holder deg informert gjennom hele prosessen. Vår service er bygget på ærlighet, åpenhet og ditt beste står i fokus.

Ofte stilte spørsmål

 • Hva skjer etter at jeg har akseptert et lånetilbud?
  Når du har akseptert et lånetilbud, vil vi hjelpe deg med resten av prosessen, som å signere låneavtalen og sette opp tilbakebetalingsplanen.
 • Kan jeg benytte meg av tjenestene deres selv om jeg har betalingsanmerkninger?
  Ja, selv om du har betalingsanmerkninger, kan vi potensielt hjelpe deg med refinansiering eller andre finansieringsløsninger. Vi vurderer hver enkelt søknad individuelt.
 • Kan dere hjelpe med refinansiering?
  Ja, vi kan hjelpe deg med å refinansiere din eksisterende gjeld. Dette kan potensielt redusere dine månedlige utgifter ved å samle all din gjeld i et lån med lavere rente.
 • Er det noen risiko ved å bruke en finansformidler?
  Nei, det er ingen direkte risiko ved å bruke en finansformidler. Vi er regulert av Finanstilsynet og følger strenge retningslinjer for å sikre at vi handler i dine beste interesser.
 • Hvordan kan dere tilby bedre betingelser enn hvis jeg går direkte til banken?
  Som finansformidler har vi et bredt nettverk av samarbeidende banker. Dette gir oss muligheten til å sammenligne flere tilbud og forhandle fram bedre betingelser på vegne av deg.
 • Hva slags informasjon trenger dere fra meg for å starte prosessen?
  Vi trenger grunnleggende informasjon om din økonomiske situasjon, som inntekt, utgifter og eventuell eksisterende gjeld. Dette hjelper oss med å forstå dine behov og finne det beste tilbudet for deg.
 • Hvor lang tid tar det å få et lånetilbud?
  Tiden det tar å få et lånetilbud kan variere, men vi jobber alltid for å sørge for at du får svar så raskt som mulig. Normalt kan du forvente et svar innen 24-48 timer etter at vi har mottatt all nødvendig informasjon.
 • Hva gjør en finansformidler?
  En finansformidler hjelper deg med å finne det beste finansieringstilbudet for dine behov, ved å sammenligne tilbud fra ulike banker og finansinstitusjoner.
 • Er tjenestene deres gratis?
  Ja, tjenestene våre er gratis for kundene. Vi får kompensasjon fra bankene og finansinstitusjonene vi samarbeider med.
 • Hvordan påvirker bruk av Finansformidling mine nåværende finansielle forpliktelser og lån?
  Finansformidling samarbeider med flere banker og finansinstitusjoner for å hente inn tilbud og sammenligne vilkårene. Vår ekspertise og kunnskap om markedet gjør det mulig for oss å forhandle og sikre gunstige lånevilkår på vegne av våre kunder. Ved å benytte våre tjenester kan du få tilgang til bedre lånevilkår og potensielt spare penger gjennom refinansiering av gjeld.

Samarbeidspartnere

av Eiendomsfinans

Som finansagent for:
BN Bank, Bank 2, Resurs Bank, Skagerrak Sparebank, LEABank, Sparebanken 68 grader Nord, Svea Finans, Skue Sparebank, Sparebank 1 SMN, Balanse Bank, Kraft Bank, MyBank, Instabank, Nordax, Sandnes Sparebank, og Bluestep Bank skal vi forberede og fremme søknad om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og/eller kort-produkter til en eller flere av de nevnte bankene. Søknaden skal inneholde fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for vedkommende produkt. Banken foretar deretter en selvstendig vurdering av søknaden der informasjon fra kunden og agenten og andre kilder legges til grunn. Vi gjør oppmerksom på at vi, som finansagent, mottar provisjon fra bankene (nevnt ovenfor) på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån m.m. formidlet gjennom oss. Vi har ikke anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn vedkommende banker, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt innenfor det oppdraget vi har fått fra vedkommende bank.

Dersom banken eller vi misligholder forpliktelsene i relasjon til konkrete produkter kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner gjeldende direkte mot vedkommende bank. Dersom vårt eventuelle mislighold gjelder andre forhold, for eksempel investerings råd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken hvis vi er tilknyttet agent for vedkommende bank etter verdipapirhandellovens § 10 – 16. For tiden formidler vi ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter.

Våre eiere

Finansformidling.no er en del av Eiendomsfinans Drift AS. Eiendomsfinans Drift AS er eid av Bluestep Bank AB. Eierskapet påvirker ikke måten vi i Eiendomsfinans jobber på. Vi vil alltid prøve å finne den løsningen som er best for våre kunder.

En del av Eiendomsfinans AS

Finansformidling.no

Vi har siden 1993 hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt. Vi formidler i lånevolum boliglån for rundt seks milliarder årlig.