Vi gjør finansiering forståelig - boliglån, omstartslån, forbrukslån, billån og forsikring.

I Finansformidling tar vi oss av hele prosessen med å innhente tilbud, sammenligne alternativer og finne en skreddersydd løsning for deg. Du kan trygt overlate alt det administrative til oss mens vi jobber hardt for å sikre at du får de beste finansielle tilbudene, tilpasset dine behov.

Refinansiering med pant i bolig.

Ved å ta pant i boligen din, kan du sikre deg gunstigere lånevilkår og en lavere rente.

Les mer om våre tjenester under

Hvorfor velge oss?

Finansformidling er din vei til en personlig tilpasset låneløsning. Vår nøkkelfordel er at vi håndterer prosessen med å innhente og sammenligne lånetilbud for deg. Vårt samarbeid med flere banker gir oss muligheten til å sikre deg fordelaktige vilkår.

Med oss får du en dedikert rådgiver som jobber tett med deg for å forstå dine økonomiske mål og finne løsninger som passer best. Vi støtter deg med boliglån, refinansiering og ethvert annet økonomisk behov, og leverer kvalifisert rådgivning hele veien.

Vi vet det kan være krevende å sammenligne lånetilbud. Så la oss gjøre jobben. Vi sparer deg for tid og stress ved å hente tilbud fra ulike banker og sikre at du får en god løsning.

Ved å velge Finansformidling, får du en omfattende tilnærming til dine økonomiske behov. Vi er mer enn bare boliglån og refinansiering. Vi tilbyr en bred tjenestespekter for å støtte ulike aspekter av din økonomi. Med vår ekspertise streber vi etter å hjelpe deg mot økonomisk trygghet.

Samarbeidspartnere

av Eiendomsfinans

Les mer om våre tjenester under

Dette er det vi kan hjelpe deg med

Boliglån

Realiser drømmen om din egen bolig med hjelp av Finansformidling - Vi tilbyr skreddersydde og gunstige boliglånsløsninger som passer dine behov.

Forbrukslån

Ved kortsiktig finansieringsbehov, tilbyr vi forbrukslån uten sikkerhet, et ofte rimeligere alternativ til kredittkort. Vi sammenligner tilbud fra flere banker, sikrer gode betingelser og sparer deg for gjentatte søknader.

Forsikring

Oppnå økonomisk trygghet med våre tilpassede forsikringsløsninger. Finansformidling verner dine verdier for en bekymringsfri fremtid.

Billån

Vi jobber for å maksimere lånebeløpet for å realisere din drømmebil. Har du allerede funnet den, kan vi raskt levere et billånstilbud.

Omstartslån

Frigjør deg fra betalingsanmerkninger, kostbar gjeld, inkasso, tvangssalg, lønnstrekk eller utlegg i bolig. Med vårt omstartslån kan vi bistå mange av de som har fått avslag i en tradisjonell bank.

Vi kan hjelpe deg som har

en utfordrende økonomisk situasjon, behov for skreddersydde låneløsninger, ønsker å refinansiere gjeld eller søker rådgivning for å oppnå økonomisk frihet.

Betalingsanmerkning

Tross store betalingsanmerkninger, kan vi bistå mange med refinansiering.

Inkasso

Med refinansiering i boligen, løser vi dine dyre inkassosaker. Vi sletter og innfrir din inkassogjeld.

Dyr usikret gjeld

Ved å ta sikkerhet i boligen din, kan vi samle smålån og kredittgjeld for å redusere kostnader med bedre vilkår og lavere rente.

Bruk egen bolig

For hjelp med refinansiering eller uforutsette utgifter, kreves boligsikkerhet eller kausjonist.

Snakk med en av våre rådgivere i dag

Våre dedikerte rådgivere står klare til å lytte, veilede og finne skreddersydde løsninger for dine økonomiske mål - Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Boliglån

Våre boliglån er skreddersydde for å hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt eget hjem. Uavhengig av om du er førstegangskjøper eller ønsker å refinansiere, er vi her for å veilede deg gjennom hele prosessen. Våre eksperter vil gi deg personlig assistanse, fra søknadsprosessen til den endelige låneutbetalingen. Vi tar hensyn til din unike økonomiske situasjon og arbeider tett med våre samarbeidspartnere for å sikre at du får et gunstig tilbud. La oss hjelpe deg med å gjøre drømmen om ditt eget hjem til virkelighet!

Omstartslån

Hvis du har opplevd økonomiske utfordringer eller har betalingsanmerkninger, kan vårt omstartslån være løsningen for å få kontroll over økonomien din igjen. Vi tilbyr skreddersydde lånealternativer som tar hensyn til din nåværende situasjon. Med fleksible betalingsvilkår og konkurransedyktige renter kan du konsolidere gjeld, betale utestående regninger og få en mer stabil økonomi. Våre erfarne rådgivere vil veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å finne en skreddersydd løsning tilpasset dine behov. Gjenvinn kontrollen over økonomien din og gi deg selv en ny sjanse med vårt omstartslån!

Forbrukslån

Vårt forbrukslån gir deg muligheten til å finansiere dine drømmer og behov på en enkel og fleksibel måte. Vi tilbyr skreddersydde forbrukslånløsninger som passer dine økonomiske behov og preferanser. Med konkurransedyktige renter, fleksible nedbetalingsplaner og rask godkjenning, gjør vi det enkelt for deg å realisere dine mål. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra søknad til signering, og sikre at du får den beste låneavtalen som passer din økonomiske situasjon. Uansett om du skal renovere hjemmet, ta en velfortjent ferie, kjøpe en bil, eller konsolidere din gjeld, er vi her for å hjelpe deg med å finansiere dine planer og gjøre prosessen til en stressfri opplevelse.

Nytt forbrukslån:
95.000 kr over 5 år,  eff.rente 10,58 %, kostnad: 23.288,-, Totalt: 119.283,-.

Maks. effektiv rente 35,5%. Maks nedbetalingstid er 5 år. Etb. geb 995,-.

Billån

Vårt billån gir deg muligheten til å realisere drømmen om din egen bil på en enkel og rimelig måte. Vi tilbyr skreddersydde billånløsninger som passer dine økonomiske behov og preferanser. Med konkurransedyktige renter, fleksible nedbetalingsplaner og rask godkjenning, gjør vi det enkelt for deg å skaffe deg drømmebilen. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom hele prosessen, fra søknad til signering, og sikre at du får låneavtalen som passer din økonomiske situasjon. Uansett om du kjøper en ny eller brukt bil, er vi her for å hjelpe deg med å finansiere din neste bil og gjøre bilkjøpet ditt til en stressfri opplevelse.

Priseksempel billån med 35% egenkapital:
kr. 250 000, over 7 år, nominell rente 6.80 %, effektiv rente 8.17 %, kostnad kr. 77 936 totalt kr. 327 936.

Forsikring

Vår livsforsikringstjeneste gir deg trygghet og beskyttelse for deg selv og dine kjære. Vi tilbyr skreddersydde livsforsikringsløsninger som dekker dine individuelle behov og økonomiske situasjon. Vårt team av rådgivere vil veilede deg gjennom prosessen med å velge riktig dekning, enten det er for å sikre økonomisk trygghet for din familie, betale ut gjeld eller etterlate en arv. Vi tilbyr konkurransedyktige premiepriser og fleksible betalingsalternativer, slik at du kan få den nødvendige beskyttelsen uten at det påvirker din nåværende økonomi. Beskytt dine kjæres fremtid og få fred i sinnet med vår pålitelige livsforsikringstjeneste.

Spørsmål om bolig?

Har du spørsmål om bolig? Våre eksperter er her for å gi deg svar, veiledning og hjelp til å realisere dine boligdrømmer.

Kontakt oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg har forstått og aksepterer vilkårene som beskrevet her. Personvernerklæring